100% FORNØYD-GARANTI – 30 DAGERS RETURRETT

 

Med Musikkskolens 100% fornøyd-garanti gir vi deg 30 dagers full returrett hvor du i fred og ro prøver et av våre online kurspakker uten å risikere noe som helst.

Finner du ut at kurspakken ikke er noe for deg, kan du avslutte abonnementet på elevsiden din. Deretter sender du en e-post til post@musikkskolen.no med beskjed om at du vil ha pengene dine tilbake, sammen med navnet ditt og den e-postadresse du er registrert med i vårt system. I løpet av noen dager vil hele kjøpesummen stå på kontoen din igjen.

Det eneste du skal passe på er at du ikke lagrer sanger eller øvelser fra kurspakken din på datamaskinen din eller printer noe fra lærebøkene. Da vil garantien bortfalle.

Angreretten bortfaller ikke ved normalt bruk av kurspakkens onlinebøker, instruksjonsvideoer og lydspor.

“Syns jeg har fått en kjempe service på alle måter fra dere. Der andre har manglet noe og kanskje til og med «det lille extra», har dere fulgt opp til det ytterste!!”

— ANINE, OSLO

BETALINGSALTERNATIVER

 

Du kan betale med Visa eller Mastercard hos oss. All kortbetaling går gjennom ePay, en av Skandinavias største utbydere av betalingsløsninger på nettet. Vi oppbevarer ikke kortinformasjonen i vårt system. Du kan lese mer om vår sikkerhet her.

Du får selvsagt adgang til hele kurset med det samme.

SYSTEMKRAV

 

Våre kurs fungerer på alle platformer, inklusiv iPad, iPhone, Android nettbrett, Windows, Mac og Linux. Det eneste du behøver er tilgang til internettet, samt Adobe Reader. Dette gjør at du kan lære å spille på en enkel måte uten å tenke på vanskelige systemkrav. Bare logg inn og spill!

SALGSBETINGELSER

 

ABONNEMENTET

Musikkskolen.no tilbyr en abonnementstjeneste på online musikkundervisning. Ved kjøp av abonnement hos musikkskolen.no får kunden umiddelbart tilgang til kurspakken sin. Abonnementet fornyes automatisk ved utløpet av abonnementsperioden, inntil kunden sier opp abonnementet (se oppsigelse av abonnement). Ved kjøp av 24-måneders abonnement vil abonnementet ikke bli automatisk fornyet.

ANGRERETT

Kunden har 30 dagers angrerett fra kjøpstidspunktet. Ved benyttelse av angreretten vil hele beløpet kunden betalte på kjøpstidspunktet bli refundert i sin helhet. Angreretten faller ikke bort ved normalt bruk av kursets online bok, instruksjonsvideoer og Play-Along-Tracks.

Angreretten faller bort hvis kunden lagrer sanger eller øvelser fra kurset på sin egen datamaskin eller printer ut noe fra kurset.

For å benytte seg av angreretten skal kunden først avslutte sitt abonnement på medlemsiden, og deretter gi beskjed på post@musikkskolen.no med fullt navn og epost-adressen kunden har registrert seg med hos oss. Se avsnittet «Oppsigelse av abonnement» for informasjon om avslutning av abonnement etter 30 dager.

PERSONLIG INFORMASJON

Brukernavn og passord er personlig og må kun benyttes av kunden. Ved brudd på dette vil kontoen bli stengt uten refusjon av kurspengene. Videre distribusjon eller salg av kurset til tredjepart er forbudt. Det er strengt forbudt å kopiere noe fra kurset uten skriftlig samtykke fra Westcoast Tutorials NUF.

Det er kundens ansvar til enhver tid å sørge for at korrekt kontaktinformasjon er registrert på medlemsiden.

DRIFTSSIKKERHET

Vi prioriterer driftssikkerhet høyt. Derfor ligger våre online kurspakker på servere hos profesjonelle IT-leverandører. Du kan derfor stole på at du vil ha adgang til kurspakken din til enhver tid. Musikkskolen.no kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer utenfor serverne til våre leverandører, som måtte hindre adgang til kursene.

OPPSIGELSE AV ABONNEMENT

Kunden kan til enhver tid oppsi abonnementet sitt på sin medlemside. Oppsigelsen vil da tre ikraft ved neste fornyelsesperiode. Påbegynte abonnementsperioder vil ikke bli refundert. Se avsnittet «Angrerett» for unntakelse

PERSONVERNERKLÆRING

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Musikkskolen.no samler inn og behandler personopplysninger. Westcoast Tutorials NUF er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger og har det øverste ansvaretfor å sikre at all behandling og håndtering avpersonopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning. Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos musikkskolen.no, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

1. PERSONOPPLYSNINGER

Ved kjøp av et kursabonnement hos Musikkskolen.no, registrerer vi navn, elevens selvvalgte brukernavn, epostadresse og IP-adresse. Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og ev. refusjon innenfor angitt angrefrist. Denne informasjonen slettes etter 5 år. Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi også IPadressen som er benyttet ved bestilling og ved bruk av kurset.

1.1 Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som musikkskolen.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk (epost), og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form (epost).

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Dersom du ønsker at vi skal slette dine personopplysninger, må du først avslutte ditt abonnement.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykkene finner du på min side.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

1.2 Arkivering av personopplysninger

Persondata blir lagret hos musikkskolen.no så lenge man har et løpende abonnement. (Regnskapsloven pålegger oss dessuten å lagre transaksjonsdata i 5 år.)

1.3 Sikring av personopplysninger

Musikkskolen.no har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting. Du kan være trygg på at Musikkskolen.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

2. BETALINGSLØSNINGER

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar ordre fra. Betalingsopplysninger hos Musikkskolen.no er: IP-adresse, navn, e-postadresse og kortopplysninger (se neste punkt). Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til dem som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren.

2.1 Kortbetalinger

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning og kreditering. Det er ikke mulig for Musikkskolen.no å se hele ditt kortnummer i noen av våre systemer. Skulle det oppstå problemer med en kortbetaling kan betalingsansvarlige hos Musikkskolen.no finne de 6 første og de 4 siste sifrene i ditt kortnummer (IIN/BIN nummer) for å identifisere hvilken bank som har utstedt kortet slik at vi kan bistå i å løse problemet.

Betalingsopplysningene blir delt med vår betalingsleverandør for kort Bambora, og vår kortinnløser Teller. Betalings- og kortopplysninger blir kun brukt til å utføre en betaling For å utføre betalingen videreformidler vi kortinformasjon til vår betalingsleverandør Bambora. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er sertifisert etter kortselskapenes strengeste regelverk, PCI Level 1.

3. SAMARBEIDSPARTNERE

I tillegg til Teller og Bambora (se pkt. om betalingsløsninger) har vi følgende samarbeidspartnere: Amazon (backup) og Uniweb (webhotell). De nevnte personopplysninger er lagret hos disse to. Eventuelle eksterne programmerer vil kun ha tidsbegrenset tilgang, begrenset til aktuelle programmoduler.

4. INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsidene våre grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene finner du under punkt 4.1og 4.2.

4.1 Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, risikerer du at flere av funksjonene på Musikkskolen.no ikke fungerer.

4.2 Analyse

Musikkskolen.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på Musikkskolen.no til analyse. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

4.3 Personopplysninger til tredjepart

Musikkskolen.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Det er angitt i tidligere punkt hvilke samarbeidspartnere vi har. Det inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

5 ENDRINGER I ERKLÆRINGEN

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.

6. KONTAKTINFORMASJON

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Musikkskolen.no sitt personvernombud på e-post: post@musikkskolen.no. Ønsker du at Musikkskolen.no skal rette eller sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av Musikkskolen.no, så ta kontakt med oss på post@musikkskolen.no.

Postadresse:

Westcoast Tutorials
Kirkegata 24
6005 Ålesund
Norge

Org.nr. 997677609

OM OSS

 

Musikkskolen.no er Norges ledende musikkskole innen online musikkundervisning. Siden vi lanserte de første kursene i 2004, er det nå flere hundre elever som til enhver tid følger kursene våre i både Norge og Danmark.

Musikkskolen.no og dets kurs er blitt utviklet av erfarne musikkpedagoger som har samlet all sin erfaring fra mange års musikkundervisning, inn i musikkskolen.no, for at flest mulig skal få lov å lære å spille til en langt rimeligere pris enn tradisjonelle musikklærere.

Du kan derfor være sikker på at våre kurs holder pedagogisk høy standard, slik at du lærer å spille på en enkel måte gjennom trinn-for-trinn leksjoner.

Musikkskolen.no eies og drives av
Westcoast Tutorials NUF
Kirkegata 24
6005 Ålesund

E-post post@musikkskolen.no
Org. nr 997677609

Kontakt oss 

KONTAKT 

 

Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss på post@musikkskolen.no hvis det er noe du lurer på. Vi svarer i løpet av 48 timer.