ALT DETTE FÅR DU I PIANOKURSPAKKEN

INKLUDERT!

KURS 1: LÆR Å SPILLE PIANO 1 – FOR NYBEGYNNERE

DETTE KURSET LÆRER DEG BLANT ANNET HVORDAN DU:

 • Går fra å ikke kunne noe som helst, til å kunne spille piano
 • Leser noter slik at du kan spille sanger du aldri har hørt før.
 • Leser rytmen i musikken ut i fra notene.
 • Spiller med riktig fingersetting så du lærer å spille melodiene på den letteste måten
 • Spiller grunnleggende akkordspill og besifring gjennom en oversikt på over 160 akkorder
 • Spiller med både høyre og venstre hånd slik at det høres pent ut
 • Spiller forskjellige musikkstiler, bl.a. populærmusikk, viser, pop, klassisk
 • Spiller akkordene til melodier du liker uten å ha notene
 • Spiller med riktig teknikk, så du ikke tilegner deg uvaner som senker innlæringshastigheten din

HVORFOR DETTE KURSET?

”Lær å spille piano 1” er det perfekte pianokurset for deg som ikke har spilt piano tidligere, eller som trenger å friske opp pianospillet fra barndommen. Gjennom kursets 48 leksjoner vil du få en innføring i alt du trenger å vite for å ha en ny hobby resten av livet.

PIANOKURSETS OMFANG

Kurset består av 48 leksjoner og pensum tilsvarer ca. 1,5 – 2 skoleårs undervisning ved en vanlig musikkskole.

VANSKELIGHETSGRAD

“Lær å spille piano 1” er et nybegynnerkurs og du behøver ingen forkunnskaper. Her får du alt du behøver for å spille, som om du skulle gått hos en pianolærer.

DETTE SIER TIDLIGERE ELEVER AV KURSET

Hadde aldri trodd at fjernundervisning på piano skulle fungere så godt som det gjør. Nå kan jeg riktignok noter fra før, fra litt korpsmusikk og den tradisjonelle blokkfløyta. Men på 2 uker har jeg altså pløyd meg gjennom hele Del 1. Og det går strålende – uten noen forkunnskaper på piano i det hele tatt! (Og ja: Med riktig fingersetting og det hele)

— ELEV

Først vil jeg gjerne si at jeg er kjempefornøyd med pianokurset deres så langt! Jeg prøvde meg først med bare å kjøpe en begynnerbok i piano og spille i vei etter den. Men jeg fant fort ut at den manglet mange ting, blant annet informasjon om riktig fingersetting, så jeg fikk det ikke helt til og ga litt opp noen uker, til jeg fant kurset deres. Med pianokurset deres synes jeg at jeg lærer å spille “ordentlig” fra starten, så jeg slipper å lære inn feil fingersetting og andre uvaner, og jeg har det morsomt med å spille selvom sangene selvsagt er veldig enkle foreløpig.

— ELEV

Jeg er svært fornøyd med det pianokurset som jeg har bestilt fra dere. Har aldri spilt piano før (er 50 år+), men etter at ungene flyttet hjemmefra og pianoet sto der urørt, ble jeg inspirert til å lære å bruke det. Og sakte men sikkert klarer jeg å lære både noter og enkle strofer. Jeg bruker nok lengre tid på hver leksjon, men jeg spiller hver dag og synes det er kjempemoro. Synes at kurset er veldig bra lagt opp, pedagogisk meget bra,og det er både inspirerende og lærerikt

— ELEV

Ville bare med dette si at dere har fått til et SUPERT produkt, som jeg kan anbefale på det sterkeste!!! Hilsen fornøyd “pianistinne

— ELEV

INKLUDERT!

KURS#2: MODERNE BESIFRINGSPILL – FOR VIDEREKOMNE

DETTE KURSET LÆRER DEG BLANT ANNET HVORDAN DU:

 • Lager en akkord på grunnlag av akkordnavnet, uten å ha sett den før
 • ”Legger” akkordene på riktig plass i forhold til melodi og rytme.
 • Legger høyrehåndsakkordene og hvordan venstre hånd skal spille for å få fram riktig rytme.
 • Finner riktige akkorder til en melodi, når du ikke har noter.
 • Fyller ut spillet ditt mellom akkordene og strofene, slik du hører de kjente artistene gjøre.
 • Du spiller et moderne komp på forskjellige måter
 • Velger toner og forskjellige rytmiske mønster i venstre hånd
 • Gjenforteller melodien slik at du utnytter særpreget til pianoet for å få fram det du ønsker
 • Arbeider med en melodi helt fra bunnen av for å få riktige akkorder, rytme og melodiføring, så den får det preget du ønsker.

HVORFOR DETTE KURSET?

Dette kurset lærer deg hvordan du kan sette deg ned ved pianoet og spille hvilken som helst favorittsang du vil i beste “Beat-for-Beat”-stil uten å skulle tenke på fingersetting eller være bundet av å spille nøyaktig som notene sier. Dette er det perfekte kurset for deg som har spilt piano tidligere.

HVA ER BESIFRINGSPILL?

Besifringspill på piano betyr å spille etter akkordnavnene som står over notene (eks. C, G7, Am o.s.v.) i stedet for å spille etter komplette noter for høyre og venstre hånd. Akkordnavnene forteller deg hvilke toner som skal være med, men ellers står du fritt til å utforme musikken selv.

SPILL ROBBIE WILLIAMS, ELTON JOHN, BEATLES,U2 OG FLERE

Lær å spille din egen favorittmusikk ved å bl.a. studere sanger som “Angels” (Robbie Williams), ”Goodbye yellow brick Road” (Elton John) , “One” (U2), “Yesterday” og “With a little help from my Friends” (Beatles), “Come away with me” (Norah Jones), “Long December night” (Dance With a Stranger), ”Who’ll stop the rain” (Creedence Clearwater Revival), “Another day in paradise” (Phil Collins), “The Rose” (Bette Midler) og “Hello” (Lionell Richie). I tillegg får du mange melodier som er skrevet spesielt til pianokurset.

PIANOKURSETS OMFANG

Kurset består av 51 leksjoner og pensum tilsvarer 2 skoleårs undervisning ved en vanlig musikkskole. Du lærer like mye her som om du skulle gått hos en pianolærer.

VANSKELIGHETSGRAD

“Moderne besifringsskurs” er et kurs for viderekomne. Du bør derfor kunne spille grunnleggende piano eller keyboard. Du må også kunne lese noter i både G-nøkkel (høyre hånd) og F-nøkkel (venstre hånd). Alt dette lærer du selvfølgelig i Lær å spille piano 1

DETTE SIER TIDLIGERE ELEVER AV KURSET

Har lyst å fortelle litt fra min hverdag som “musiker”. For det første er det så gøy å spille piano etter besifring metoden. I begynnelsen var jeg frustrert for jeg trodde at jeg kunne metoden, men nå vet jeg bedre. Dette er jo helt topp. Gleder meg til å ta fatt på leksjon 25 med Another Day in Paradise. Har hørt på CD’en, den er bare nydelig. Tusen takk for et fantastisk kurs, og det er så hyggelig å få disse forskjellige øvingene på mail en gang i måneden. 

— ELEV

Jeg har fått et fantastisk kurs: Lær å spille piano 2! Jeg fikk veldig lyst til å skryte av dette kurset fordi det er det beste jeg har sett. Her er alt meget godt forklart. Når man leter på nettet etter kurs, etc. vet man ikke riktig hva man kan få, men her har jeg fått kvalitet av beste klasse.

— ELEV

Et utmerket kurs i verdensklasse dere har her. Veldig bra.

— ELEV

INKLUDERT!

KURS#3: LÆR Å SPILLE JULESANGER – FOR ALLE

DETTE KURSET LÆRER DEG BLANT ANNET DISSE JULESANGENE:

 • We wish you a merry Christmas
 • Nå tennes tusen julelys
 • Joy to the world
 • Jeg er så glad hver julekveld
 • Glade jul
 • Deilig er jorden
 • Jinglebell (Bjelleklang)
 • Deilig er den himmel blå
 • O holy night (Å hellige natt)

HVORFOR DETTE KURSET?

Med dette kurset kan du la tagentene dine fylle hjemmet med tonene av vakre julesanger neste jul. Du lærer 10 kjente og kjære julesanger som du vil ha glede av i mange år fremover, i tillegg til at du forbedrer pianospillet ditt.

PIANOKURSETS OMFANG

Kursets 10 julesanger gir deg en hyggelig avveksling fra de andre pianokursene, og kan øves på mens du gjennomgår de andre kursene.

VANSKELIGHETSGRAD

Alle julesangene i kurset inneholder 3 forskjellige versjoner med forskjellige vanskelighetsgrader, slik at du alltid vil finne en versjon som er tilpasset ditt nivå.

INKLUDERT!

BONUS#1 OG 2 – FINGERØVELSER 1 OG 2

DEN RASKESTE VEIEN TIL Å BLI GOD

Fingerøvelser er den raskeste veien til å bli god. Disse bøkene inneholder de mest effektive øvelsene, som vil øke utviklingen din betraktelig.

INKLUDERT!

BONUS#3 OG 4 – EFFEKTIV ØVING 1 OG 2

LÆR Å ØVE STRUKTURERT

Arbeid mer strukturert med øvingen din gjennom en langsiktig øvingsplan og fokuserte, daglige øvingsøkter. Disse e-bøkene viser deg hvordan du arbeider målrettet så du ikke kaster bort øvingstid.

INKLUDERT!

BONUS#5 – PIANOFILLS TOPP-50

LÆR Å SPILLE VARIERT MED PIANOFILLS

Lær hvordan du farger pianospillet ditt med spennende fills slik at du kan variere spillet mye mer. I heftet har vi samlet 50 fills i flere stiler og i alle tonearter, tilsammen 600 eksempler. Derved kan du lett finne idéer til hvilken som helst melodi du spiller. Lydeksempel på hver pianofills medfølger..

START I DAG!

1 MÅNED

                                                                        kr 99,-

6 MÅNEDER

Få 15% rabatt, kun 84kr/mnd!

kr. 499,-

24 MÅNEDER

Få 50% rabatt, kun 49kr/mnd!

kr 1149,-

IKKE FORNØYD ETTER 30 DAGER? FÅ PENGENE TILBAKE! INGEN BINDINGSTID.